Over ons

Gym Alkmaar is een gym met een grote historie. Grote namen zoals Gago Drago, Kaas, Badr Hari en Melvin Manhoef hebben bij ons getraind. Wij bieden verschillende trainingen aan. Hieronder een overzicht van wat wij aanbieden.

Kickboksen Alkmaar

Wil je een vechtsport beoefenen waarbij je zowel je handen als je benen mag gebruiken? Misschien is het dan de moeite waard om eens een les kickboksen te volgen bij Gym Alkmaar. Kickboksen komt oorspronkelijk uit Japan en is al jarenlang een populaire sport. Zowel mannen als vrouwen kunnen deelnemen aan de lessen bij onze sportschool in Alkmaar. Werk aan je conditie, je doorzettingsvermogen en je zelfvertrouwen tijdens een les kickboksen in Alkmaar!

Kindertrainingen Kickboksen Alkmaar

Voor kinderen is beweging erg belangrijk. Daarom bieden wij ook voor kinderen van jong tot oud de mogelijkheid om te sporten. Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Dan kan je bijvoorbeeld het kinderpartijtje bij onze sportschool in Alkmaar laten organiseren. Kom met de kinderen bij ons sporten. Zie je op tegen het organiseren van de kinderverjaardag? Dan kan je dit met een gerust hart aan ons overlaten. De kinderen zullen niet alleen een gezellige middag beleven tijdens het sporten, zij zijn ook nog eens lekker gezond in beweging. 

Zaktraining Kickboksen Alkmaar

Vecht jij liever niet tegen een tegenstander? Dan kun je deelnemen aan een zaktraining in Alkmaar. Tijdens een zaktraining ben je eigenlijk gewoon aan het kickboksen. Je gebruikt dezelfde technieken en je mag gebruik maken van zowel je armen als je benen. Dit keer vecht je alleen niet tegen een tegenstander, maar je werkt juist samen. Jij doet gewoon je handschoenen aan en je scheenbeschermers om, maar je vecht niet tegen een tegenstander maar tegen een trapkussen of bokszak.

Personal Training Alkmaar

Als je kiest voor een personal trainer ben je er zeker van dat je jouw persoonlijke doel of doelen zult behalen. Een personal trainer trapt namelijk niet in excuses en weet absoluut van aanpakken. Bij onze sportschool in Alkmaar kan je samenwerken met je eigen personal trainer. Hij weet als geen ander hoe je je doelen moet bereiken. Samen streven naar een gezondere levensstijl, dat kan. Personal training in Alkmaar helpt je je doel(en) te behalen.